Utbildningsansvarig till Svenska Cheerleadingförbundet

Vill du arbeta i en organisation som präglas av teamwork, glädje och entusiasm? Vill du bidra till att utveckla Svenska Cheerleadingförbundets utbildningsverksamhet?
Då kan tjänsten som utbildningsansvarig hos Svenska Cheerleadingförbundet vara helt rätt för dig!

Svenska Cheerleadingförbundet letar efter en engagerad och ansvarskännande person för rollen som utbildningsansvarig. Vi och vår idrott växer snabbt och vi ser det som viktigt att kvalitetssäkra utvecklingarna och göra utvecklingen för idrotten cheerleading till det allra bästa. Du har i denna roll stora möjligheter att utveckla och lyfta denna fantastiska sport, samt att skapa kompetensutveckling inom svensk cheerleading.

Tjänstebeskrivning och erbjudande

I rollen som utbildningsansvarig kommer du att ha ansvar för det långsiktiga arbetet att säkerställa kompetensutvecklingen inom vår idrott. Ditt primära fokus är att säkerställa att vi levererar kvalitativ utbildning till våra föreningar, men även att vår interna organisation utvecklas kompetensmässigt. Du kommer att vara med och rekrytera utbildare, som du kommer att ha personalansvar för. Förutom tät kontakt och uppföljning med ditt eget team av utbildare, kommer du även att arbeta med externa partner, bland annat Riksidrottsförbundet (RF) och SISU och handleda andra inom området utbildningsadministration. Du håller dig uppdaterad gällande idrottens nya riktlinjer.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter är:

  • Planera och följa upp årshjulet för våra utbildningar och andra kompetenshöjande insatser inom förbundet
  • Organisera, samordna och utveckla utbildningsverksamheten, bla genom att delta på och arrangera mötesplatser
  • Kvalitetssäkra utbud och utbildare genom att analysera statistikunderlag och utvärderingar
  • Ansvara för att innehåll, kvalitet, struktur och metodik upprätthålls inom området utbildning
  • Ansvara för utbildningskrav och utbildningsmaterial
  • Stödja föreningar i utbildningsfrågor
  • Handleda övrig kanslipersonal i utbildningsadministration

Tjänsten passar dig som är systematisk och strukturerad. Utöver det älskar du att utveckla och förmedla kunskap. Du får arbeta i ett team med gemenskap och stor passion för att utveckla och driva cheersverige framåt.

Personprofil

Vi söker dig som precis som oss älskar att utvecklas och samtidigt säkerställa goda resultat inom utveckling. Du har förmågan att identifiera behov och skapa struktur på ett tydliggörande sätt, och innehar kombinationen av strategisk blick och administrativ förmåga. Det är viktigt att du har pedagogisk kompetens.

Du besitter en hög ansvarskänsla och en passion för idrott. Du som söker tror vi gillar att arbeta strategiskt och målinriktat. Du har en tydlig bild av vad som behöver göras, både på kort- och lång sikt, för att nå uppsatta mål som finns inom rollen för ditt arbete.

Eftersom vi arbetar spritt över hela landet, behöver du vara självgående utifrån beslutad inriktning, och se fördelar av samt motiveras av att styra din egen tid. Området innebär förändring, och du är van vid att arbeta med förändring och skapa delaktighet genom att ha långsiktiga mål kombinerat med att vara anpassningsbar.

Vår största drivkraft är att skapa bästa förutsättningarna för alla våra föreningar och utövare. Vi liksom du står för ömsesidig respekt, tillit och sammanhållning.

Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av utbildningsverksamhet, och gärna har god kunskap om idrottsrörelsen. Du får även gärna ha arbetat som ledare i en idrottsförening. Det är också viktigt att du har en eftergymnasial utbildning inom pedagogik. Du besitter god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, god ekonomisk förståelse och gärna vana att hantera budget. Du har även god IT-vana inom främst Office-paketet och Teams.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som utbildningsansvarig. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom vår värdegrund som värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald. Svenska Cheerleadingförbundet tillämpar och arbetar utifrån kollektivavtalet.

ÖVRIGT

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tills vidare
Arbetstid: 8-17
Plats: Något av våra befintliga kontor i Stockholm, Köping, Malmö eller Göteborg.
Sista ansökningsdag: 30e augusti

Tjänsten är på dagtid under normala kontorstider, men innefattar visst arbete på kvällar och helger då en del av dina kontaktytor jobbar ideellt. Du kommer även att ha regelbundna resor i tjänsten. Du kommer att rapportera till utvecklingschefen för Svenska Cheerleadingförbundet.

Maila din ansökan till rekrytering@cheerleading.se. Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Du hittar oss även här!