Home » Utbildning » Cheerforum 2024

Cheerforum 2024

Välkommen till Cheerforum!

Datum: 20-22 september
Plats:
Scandic Infra City, Kanalvägen 10 i Upplands Väsby
Pris:
1 850 kr (inkl. lunch, kaffe och bankettmiddag)
Anmälan: HÄR

Bankettmiddag: Ta chansen att klä upp dig, äta middag med likasinnade och ha en fantastisk kväll tillsammans med oss. Under kvällen kommer olika priser att delas ut. Info om nominering till priser kommer senare. 
Klädkod: Finklätt 

Boende: Bokning av boende gör ni HÄR

Schema

Detaljschema kommer närmare konferensen. Nedan finner ni en grovplanering.

Fredag
Ni som kommer redan fredag har möjlighet att delta på föreningsmingel och erfarenhetsutbyte.

Lördag
Utvecklande klasser och workshops inom både skills, föreningsutveckling, trygg idrott och bedömning. Deltagare har möjlighet att välja mellan olika klasser utifrån våra fyra spår (se nedan).

På kvällen hålls bankettmiddag för alla deltagare.

Söndag
Utvecklande klasser och workshops inom både skills, föreningsutveckling, trygg idrott och bedömning. Deltagare har möjlighet att välja mellan olika klasser utifrån våra fyra spår (se nedan).

Vision för Cheerforum

Cheerforum är vårt viktigaste verktyg för vår strategiska förflyttning. För en sammanhållen förflyttning behövs att allt hänger samman.

Det är viktigt att vi erbjuder kompetensutveckling och personlig utveckling som passar alla – från grundnivå som tränare, till mer avancerad personlig utveckling för de som kommit långt med sitt ledarskap och föreningstänk.

Cheerforum ska stötta individens utveckling som tränare och ledare, samt ge föreningar chans att se vilka insatser de kan göra för att bli framtidens cheerleadingförening.

Visionen mynnar ut i följande fyra huvudspår:

1. Trygg idrott
Svensk cheerleading har trygghetsarbete som en kärnfråga. Under årets Cheerforum har vi ett särskilt fokus på ämnet, vilket inkluderar trygghet för utövare, ledare samt på förenings- och förbundsnivå. I det här spåret deltar internationella parter och idrottsförbund som vill få en inblick i vårt trygghetsarbete.

2. Tränare – utveckling
Spår nummer två riktar sig till dig som är tränare med grundläggande erfarenhet av att vara tränare i cheerleading och är redo att ta sitt ledarskap till nästa nivå, till exempel om du är tränare för tävlingsförberedande lag eller tävlingstränare i en lägre level. Under Cheerforum-helgen får du inspiration och tips för att lyckas i din ledarroll.

3. Tränare – karriär
Det tredje spåret är för tränare som har flera års erfarenhet som ledare. Som erfaren tränare kommer du att mötas av klasser med fokus på personlig utveckling, som ger dig mer än bara tips på grepp och skills. Vi ger dig möjlighet att utveckla din tränarkarriär och visar hur du lägger upp en långsiktig och hållbar utvecklingstrappa för dig själv.

4. Förening
Det sista spåret välkomnar dig som har ett förtroendeuppdrag i en förening, till exempel styrelse, sportchef, valberedning, ledningsgrupp med mera. Förra årets Cheerforum var ett smakprov på detta spår – nu utökar vi spåret för att föreningspersoner ska få ännu bättre möjligheter att mötas, dela med sig och utvecklas i sina roller. Exempelvis inleds helgen med ett efterfrågat erfarenhetsutbyte mellan deltagande föreningspersoner.

Anmälan

Anmälan sker HÄR.

Ni hittar oss även här!