Damlandslaget tränarstab 20/21

Nu är även tränare för svenska damlandslaget säsongen 2020/2021 tillsatta. Laget kommer att tränas av Johanna Karlsson, Yasemin Beyazit, Ida Holmström och Sofie Lewerentz. Tränarteamet är ett väldigt sammansvetsat team med mångårig erfarenhet tillsammans. Tränarna besitter olika styrkor vilket ger goda förutsättningar för att kunna fortsätta utveckla damlandslaget och ge dem möjlighet till en bra prestation säsongen 2020/2021.
Ida Holmström 
Det här är Idas andra säsong som tränare för damlandslaget. Ida har själv varit landslagsaktiv på hög nivå och var med och tog VM-brons 2018. Ida bidrar med stora tekniska kunskaper inom stunt och pyramider. Hon är också en duktig koreograf som utvecklar programmet under säsongen.
 
Yasemin Beyazit 
Yasemin gör sin sjätte säsong som tränare för damlandslaget. Hon är en teknisk tränare vars främsta styrkor ligger inom volter och baskets. Yasemin är därför en stor del av lagets framgångar inom dessa moment. Utöver detta är hon en omtänksam tränare som jobbar hårt för att skapa en trygg miljö för sina aktiva.
 
Johanna Karlsson
Johanna har tränat damlandslaget sedan säsongen 15/16. Hennes styrka är att hon är en mångsidig tränare som brinner för att de aktiva ska uppnå sin fulla potential. Hennes långa erfarenhet av Premier-klassen gör att hon bidrar mycket till lagets koreografi och programutformning samt träningsstrategi under säsongen.
Sofie Lewerentz
Sofie gör sin sjunde säsong som tränare för damlandslaget. Hon har en lång erfarenhet inom klassen premier och hennes främsta styrka är hennes lugn och att hon är strukturerad.
Sofie har även erfarenhet inom bedömning och bidrar till utformningen av programmet under säsongen.

Du hittar oss även här!