Home » Förbundet » Årsmöte

Årsmöte

Årsmöte 2023

Årsmöte för Svenska Cheerleadingförbundet kommer hållas den 25 februari 2023 med start kl 11.

Årsmötet kommer erbjudas som ett hybridmöte och kommer hållas på Clarion Hotel Sign, Stockholm samt digitalt via Easymeet.

Clarion Hotel Sign
Östra Järnvägsgatan 35
101 26 Stockholm

Anmäl ert ombud här
Alla medlemsföreningar har rätt att anmäla ett ombud. Föreningen för anmäla fler deltagare till mötet men enbart ett ombud äger rösträtt. Anmäl ombud senast 1 februari.

Anmälan för övriga medverkande gör ni här.
Varje medlemsförening har rätt att anmäla ett ombud men får lov att komma med obegränsat antal deltagare till själva mötet. Ta tillfället i akt då årsmötet är ett perfekt tillfälle och träffa andra föreningspersoner och utbyta erfarenheter, föra samtal och knyta kontakter. Vi erbjuder lunch till självkostnadspris för alla som medverkar fysiskt på plats.


Det är snart slut på Cheerleading året 2022 och det innebär också att det är hög tid att fundera på om ni har några förslag till ärenden (Motion) till vårt årsmöte. Alla medlemsföreningar har rätt att lämna in förslag till ärenden (Motion) till Svenska Cheerleadingförbundets årsmöte.

Förslag till ärenden att behandla vid det kommande årsmötet skicka dessa via mail. Enligt stadgarna ska motioner skickas in senast 2 månader innan årsmötet. Det innebär att senast den 25 december 2022 vill vi har er motion och den skickas via mail till scf@cheerleading.se

Är du osäker på om ditt förslag är en motion som kan behandlas på ett årsmöte? Tveka inte utan mejl oss gärna och fråga.

Ni hittar oss även här!