Home » Utbildning » Active Cheer

Active Cheer

Varför Active Cheer i Sverige?

Det här är en rolig träningsform som på ett lekfullt sätt introducerar cheerleading. Active Cheer är utmärkt för nybörjare i alla åldrar.

Intresset för Cheerleading växer snabbt, både i Sverige och internationellt. Active Cheer ger plats åt många fler barn och ungdomar.

Målet är att alltid uppmuntra varierad träning. Alla ska kunna välja att fortsätta på den nivå som känns rätt för varje enskild person. Den som lärt sig teknik och grundläggande förutsättningar kan utmana sig själv att gå vidare, genom att ansöka om plats i ett tävlingslag i en cheerleading-förening.

Under 2018 och under 2019 har flera föreningar startat upp Active Cheer och idag har bla Julle United Dansförening, Kolsva IF, Rising Cheer Athletics, Jönköping Spartans Cheer, Värnamo Frisksportsklubb, Malmö Allstar Cheer, Karlstad Gymnastikförening – CheerXplosion, United Cheer Athletics genomgått utbildning och kör idag grupper med Active Cheer.

Det är en rolig träningsform som på ett lekfullt sätt introducerar cheerleading. Utbildningen vänder sig till ledare som vill starta upp cheerleading men som kanske inte själva varit cheerleaders och utfört sporten. Med Active cheer får ni ett färdig planerat träningskoncept som är lätt och ger alla en möjlighet att genomföra träningstillfällen, oavsett tidigare erfarenhet.

Är du intresserad av att gå en Active Cheer utbildning? Mejla oss då gärna på uk@cheerleading.se

Utbildningsmaterial

För att komma åt utbildningsmaterialet efter genomförd kurs inom Active Cheer kontakta uk@cheerleading.se

Ni hittar oss även här!