Home » Följ cheerleading » Press & media

Press & media

Information för ackreditering

Du som vill bevaka någon av våra tävlingar på plats ansöker om ackreditering via vårt formulär nedan senast en vecka innan respektive tävling. Ackrediteringar ges endast till journalister och fotografer som har uppdragsgivare för aktuell tävling (SCF kan vara din uppdragsgivare, ange då det i din ansökan). Förtur ges till större medier.

Vill du ackreditera någon som är under 18 år? Vänligen meddela detta i din ackrediteringsansökan. Vi vill underlätta ditt arbete på plats så mycket som möjligt! Besked om beviljad ackreditering lämnas senast 24h innan tävlingen startar.

Du som blivit ackrediterad kommer i samband med din registrering på tävlingsarenan erhålla ett mediakort som ska bäras under hela vistelsen i arenan och vara väl synligt. Efter tävlingen återlämnas mediakortet på samma plats som du hämtat det. Tänk på att ditt mediakort är personligt! Missbruk leder till förlorad ackreditering.

Tävlingsledarens instruktioner ska alltid följas. Mediabevakningen får inte störa, istället ska tävlingens flöde och våra tävlade vara i fokus. Som fotograf ska du hålla dig till de angivna områden du tilldelats för att fotografera. För att inte störa de tävlande får du inte förflytta dig under tävlingens gång, förflyttning är endast tillåten mellan framträdandena. Du får inte heller fotografera med blixt under framträdanden. Underlåtelse att följa instruktionerna leder till förlorad ackreditering.

Obs! Var extra noggrann när du fotograferar och publicerar bilder på barn som utövar idrott där klädseln inte är så heltäckande. Tänk på att en bild kan ge andra associationer än vad den avser – välj därför ut fotografier med omsorg!

Ansök om ackreditering

Du ansöker om ackreditering här.


Pressrum

#Hashtags

För att visa hur stor vår sport är och samlas under några gemensamma hastags kommer här de hastags vi vill att ni alla använder nu.

  • #svenskcheerleading
  • #swedencheer
  • #svenskidrott 

Här hittar ni vår sida på Follow Me. 

Ni hittar oss även här!