Digital bedömning 2021 – Projektledare sökes

På grund av rådande pandemi har SCF valt att ställa in Distriktsmästerskapen 2021. För att ändå kunna erbjuda lagen en form av kompetensutveckling kommer SCF erbjuda lagen chans till digital bedömning under mars månad. Mer information om detta kommer komma i januari. 

För att genomföra det här projektet söker vi en projektledare. Projektledaren ska även se över lösningar på digitala tävlingsalternativ till RMSM. 

Exempel på arbetsuppgifter: 

  • Projektleda den digitala bedömningen. 
  • Upprätta tidsplan och avrapportera densamma. 
  • Informera föreningar externt 
  • Ta in anmälningar och koordinera filmer till domarna. 
  • Utreda alternativ för RM/SM 
  • Stötta i arrangemanget kring RM/SM oavsett i vilken form det sker i. 

Rollen är på 50 procent och löper mellan 11/1 2021 – 30/6 2021. Du kommer att samarbeta nära med SCFs kansli och slutrapportera till generalsekreterare. Det är fördel, men inte ett krav om du kan jobba på plats på något av SCFs befintliga kontor. Vissa resor och helgarbete förekommer.

Vi söker dig som har erfarenhet av cheerleading och dess tävlingsstruktur. Du ska även ha erfarenhet av projektledning och gärna ett stort kontaktnät inom SCFs föreningar. Det är även meriterande om du har erfarenhet av SCFs verksamhet, tex arbete inom en kommitté. På grund av rollens utformning krävs det att du är relativt självgående. Du är noggrann och strukturerad och har en god förmåga att formulera dig i tal och text. Erfarenhet av Teams, Trello och Idrottonline är meriterande.

Vi kommer intervjua löpande och kommer tillsätta tjänsten då vi har en lämplig kandidat. Därför vill vi att du skickar in din ansökan snarast möjligt. Ansökan skickas till rekrytering@cheerleading.se Tveka inte att höra av dig om du har frågor!

Du hittar oss även här!