Elitkoordinator till Svenska Cheerleadingförbundet

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Brinner du för cheerleading och vill vara en del av vår elitsatsning? Då kan tjänsten som elitkoordinator hos Svenska Cheerleadingförbundet vara helt rätt för dig!

Svenska Cheerleadingförbundet gör sin livs resa. Vi växer och sedan 2019 då vi blev en del av Riksidrottsförbundet finns det stora möjligheter att utveckla och vidga denna fantastiska sport! För rätt person är detta en helt ny roll där du är med och skapar de bästa förutsättningarna för våra landslag och vår elitverksamhet.

I rollen som elitkoordinator arbetar du tillsammans med förbundskapten och elitansvarig. Ni ser till att våra landslag har de bästa förutsättningarna för att kunna prestera och skapa bra resultat.

Ditt primära fokus är att organisera och driva igenom läger, träningar och resor för våra landslag. I rollen ingår det också att beställa och förvalta kläder till våra landslag som de använder när de representerar Sverige. Därutöver är du ett stöd för elitutvecklingen inom svensk cheerleading.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter är:

• Administrativt stöd till förbundskapten samt elitansvarig
• Uppföljning av kostnader, faktureringsunderlag, budgetdialog
• Kontakt vid sponsring
• Hantering av uttagningsprocesser
• Sköta logistik för landslagssamlingar
• Koordinera och boka resor för våra landslag
• Koordinera utvecklingslandslaget
• Ansvara för beställningar av kläder till våra landslag
• Sammanställa resultat av landslagens fystester
• Administrera projekt som rör svensk elitutveckling
• Sammanställa SCFs elitutvecklingsplan
• Bevaka elitutveckling för att tillse att SCF agerar proaktivt gällande elit

Tjänsten innefattar resor inom olika regioner i Sverige, främst till Stockholm och Köping samt visst arbete på kvällar och helger.

Personprofil
Vi söker dig som är ansvarsfull och har en bred kunskap inom administration.
Du arbetar på ett organiserat och strukturerat sätt för att alltid säkerställa hög kvalitet.
Som person är du utåtriktad och kommunikativ då du kommer att samarbeta med många olika kontaktytor. Du är driftig och handlingskraftig i ditt arbetssätt.

Vi söker dig som tidigare arbetat som ledare i en idrottsförening eller har tidigare erfarenhet av att koordinera. Du besitter en ekonomisk förståelse genom studier eller erfarenhet. Det är också av intresse om du har en eftergymnasial utbildning inom Sport Management eller liknande.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som elitkoordinator. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ och Svenska Cheerleadingförbundets värdegrund som värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald. Svenska Cheerleadingförbundet tillämpar och arbetar utifrån kollektivavtalet Unionens idrottsavtal.

Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, projektanställning i 1,5år med möjlighet till förlängning.
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Stockholm eller Köping.

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Jannica Skärvinge på 073-353 75 10. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan! Du ansöker här. 

Du hittar oss även här!