Information om biljetter till DM

Fotograf: Pelle Höglund

Varje förening har fått ett antal reserverade biljetter utifrån hur många tävlande lag man har. För att anhöriga ska kunna köpa biljetterna på förhand, så har respektive förening blivit tilldelad en kod som de sedan ska skicka vidare till anhöriga. Saknar du koden för att förköpa biljetter kontakta din förening så hjälper de dig. När tiden för förköpen har gått ut så släpps resterande biljetter för allmänheten. 

 

Nedan ser du status för de olika evenemangen. 

Norra distriktet – Öppet för allmän försäljning från och med 7 februari

Södra distriktet – Öppet för föreningsförsäljning (kod som tilldelats förening). Planerat allmänt släpp av biljetter 14 februari

Stockholm distrikt – Öppet för föreningsförsäljning (kod som tilldelats förening). Planerat allmänt släpp av biljetter 14 februari

Mellersta distrikt – Föreningslänkar skickas ut 11 februari. Planerat allmän släpp av biljetter 15 februari.

 

Vart köper man biljetter?

Direktlänk: https://billetto.se/users/svenska-cheerleadingforbundet

 

Vad är sessions och var hittar jag information? 

Sessions är en del av tävlingen, och fungerar lite som en egen tävling. Efter varje session har vi prisutdelning och sedan en längre paus. Skälet att vi har delat upp tävlingarna i sessions var pga restriktioner från början samt även att säkerställa att alla får plats.
Se länkade dokument nedanför för vilka lag som tävlar i vilka sessions för respektive DM. Starttid är den tiden som står för respektive session vid köp av biljett via billetto. Du hittar information om vårens DM här. Välj rätt DM och läs tävlingsschemat för att få mer info om tävlingstider för specifika lag.

 

DM Norra i cheerleading 2022

DM Mellersta i cheerleading 2022

DM Stockholm i cheerleading 2022

DM Södra i cheerleading 2022

 

Vad kostar biljetterna?

Se respektive evenemang på Billetto.

 

Hur betalar man biljetterna?

Betalning görs direkt vid köp av biljetterna, antingen via kortbetalning eller swish. Vidare instruktioner kommer från Billetto i samband med köpet.

 

Vad gör vi om föreningens reserverade biljetter tar slut?

När föreningens reserverade biljetter är slut kommer det inte gå att köpa fler biljetter. Ni får då köpa från de biljetter som släpps för allmänheten.

 

Behöver vi köpa biljetter till våra utövare?

Nej, utövare ser tävlingen gratis hela dagen från aktiva läktaren.

 

Behöver vi köpa biljetter till barn?

Barn under 7 år som sitter i förälders knä, behöver inte köpa biljett. Om barnet behöver egen plats, behöver ni köpa biljett åt ert barn. 

 

Kan jag returnera ett biljettköp? 
Ingen återbetalning görs av biljetter. Dubbelkolla en gång extra så du köpt biljetter till rätt evenemang och rätt session. 

 

Hur vet jag vilken plats jag har? 

Det är onumrerade platser på alla tävlingar.

 

Vilken tid är publikinsläpp? 

DM Norra 
Session 1: 09:00

Session 2: 13.00 

Övriga DM publikinsläppstider uppdateras närmare. 

Du hittar oss även här!