Juniorlandslaget dam tränarstab 20/21

Nu är även tränare för svenska juniorlandslaget dam säsongen 2020/2021 tillsatta. Laget kommer att tränas av Emma Sporrong, Ebba Axebäck, Helena Green och Elin Svensson Wallin. Våra fyra tränare besitter olika erfarenheter och styrkor och kombinationen av de fyra ger förutsättningarna för ett väldigt starkt tränarteam med goda möjligheter att följa upp den fina prestationen från säsongen 2019.

EmmaSporrong

Dettaär Emmas andra säsong som tränare för juniorlandslaget. Hennes främsta styrkorinom ledarteamet är att planera och genomföra givande och effektiva träningar.Emma jobbar även mycket med det administrativa utanför.

 

EbbaAxebäck

Ebbahar tränat juniorlandslaget sedan säsongen 19/20. Hennes främsta styrkor inomledarteamet är att koreografera och skapa ett program efter lagets nivå. Hennesstyrka ligger även inom teknik och då främst inom stunt.

 

HelenaGreen

Helenahar tränat juniorlandslaget sedan säsongen 17/18 och var även med i Orlando ochtog JVM-guldet 2019. Hennes främsta styrkor inom ledarteamet är till stor delgymnastik men i och med många års erfarenhet av att träna juniorer så ärutformningen av pyramider och smarta program ett intresse som föreligger tillkommande säsong.

 

ElinSvensson-Wallin

Dettablir Elins fjärde år som landslagstränare på juniorsidan och hon var även medoch tog JVM-guldet 2019. Elins främsta styrkor är säsongstrategi,programupplägg och hennes långa erfarenhet av tävlingsklassen ELITE (fd level5). ”Mitt mål är att varje lag som jagtränar ska få uppnå sin fulla potential och det är mitt jobb som tränare att gedem förutsättningarna för det”.

Du hittar oss även här!