Projektledare Active Cheer

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Älskar du idrott och vill du vara med på tillväxtresan för svensk cheerleading? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som projektledare till Svenska Cheerleadingförbundet!

 

Cheerleadingförbundets söker en projektledare med ansvar över att tillgängliggöra cheerleading för fler tillsammans med förbundet. I din roll kommer du att ansvara för konceptet Active Cheer, som är ett koncept med framtagna cheerleading-träningar som möjliggör att fler ska kunna träna cheerleading. Tjänsten kommer innefatta planering, kontaktskapande och att praktiskt lära ut cheerleading. Du kommer ha många kontaktytor, både internt i förbundet och RF samt externa samarbetspartners och verksamheter.

I rollen som projektledare på Cheerleadingförbundet kommer du till exempel att:
• Lokalisera vilka städer som inte har cheerleading och bearbeta intresserade att starta igång cheerleading.
• Hjälpa personer och föreningar runt om i landet som vill starta upp cheerleading.
• Utbilda nya föreningar inom cheerleading och konceptet Active Cheer

Tjänsten passar dig med hög ansvarskänsla och en passion för idrott och cheerleading i synnerhet. Du som söker tror vi gillar att arbeta målinriktat med högt fokus och en vilja att prestera och leverera. Då du i denna roll kommer inneha stora kontaktytor ser vi det som en självklarhet att du är social och framåt samt vill utveckla cheerleadingen i Sverige i stort. Vidare är du bekväm med att arbeta självständigt då du till stor del kommer att arbeta enskilt med att driva dina arbetsuppgifter framåt och i mål.

Tjänsten innefattar resor inom olika regioner i Sverige samt visst arbete på kvällar och helger. Detta ställer krav på dig som ansöker att du inte har några problem med resor i tjänsten och arbeta oregelbundna tider. Du kommer att rapportera direkt till generalsekreterare för Svenska Cheerleadingförbundet.

 

Personprofil
Vi söker dig som är eller har varit tränare inom cheerleading. Har du tidigare arbetat med liknande frågor på ett annat förbund eller i en förening är det meriterande.

För att lyckas i rollen krävs:
• Cheerleadingkunskap
• Svenska och engelska flytande i tal och skrift
• Flexibilitet gällande resor
• B-körkort

Du är initiativtagande och strukturerad i ditt arbetssätt samt har en hunger att driva igenom dina frågor. Vi värderar dina egenskaper högt och ser att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat och på vilket sätt det har format dig som person. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ och Svenska Cheerleadingförbundets värdegrund som värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald. Svenska Cheerleadingförbundet tillämpar och arbetar utifrån kollektivavtalet Unionens idrottsavtal.

 

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid till och med juni 2022.
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Enligt överenskommelse

 

Läs mer och ansök här

Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Teodor Nellvik på teodor.nellvik@performiq.se

 

Du hittar oss även här!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *