Projektledare för anläggningsutredning till Svenska Cheerleadingförbundet

Svenska Cheerleadingförbundet söker nu en strukturerad och dedikerad projektledare som kommer att kartlägga anläggningsbehoven inom cheerleading. Du kommer att spela en avgörande roll i att utveckla kunskap om de behov som vår idrott har, och som kan bilda underlag till att cheerleaders får träna med rätt förutsättningar.  

I projektets inledande delar kommer du att arbeta med en översyn och omvärldsanalys, främst kopplat till våra medlemsföreningar, men även till andra idrotter. Projektet ska resultera i ett underlag som tydligt visar behoven gällande anläggningar. Du har stöd i den befintliga projektmodellen med såväl referens- som styrgrupp.  

Personprofil 
Tjänsten passar dig med hög ansvarskänsla och ett intresse för cheerleading. Du som söker tror vi gillar att arbeta systematiskt och målinriktat. Det är av stor vikt att du som ansöker har lätt för att arbeta självständigt då du till stor del kommer att arbeta enskilt med att driva dina arbetsuppgifter i mål. 

Vi söker dig som är strukturerad och ordningsam. 

För att lyckas i rollen som projektledare för detta projekt krävs vidare: 

  • Flytande svenska i tal och skrift 
  • God förmåga att ta till sig och strukturera information 

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta gärna vilken aktivitet du utövat och på vilket sätt det har format dig som person, samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som projektledare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom Svenska Cheerleadingförbundets värdegrund som värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald. 

Övrigt 
Start: Omgående 
Omfattning: deltid 25%, till och med 31/12 2024 
Arbetstid: Kontorstider 
Plats: Något av våra befintliga kontor i Köping eller Göteborg 

Maila din ansökan till rekrytering@cheerleading.se. Sista ansökningsdag är 30/6. Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. 

Du hittar oss även här!