Projektledare för det mixade landslaget 20/21

Det är med glädje vi kan presentera årets projektledare Thomas Cannermo för det mixade landslaget säsongen 20/21. Thomas är rätt person för att förvalta det arbete med rutiner, policys och struktur som har bedrivits inom SCF under våren 2020 med syfte att få landslagsorganisationen till en effektiv maskin där energin kan läggas på rätt saker.  

”Projektledare på landslagsnivå, det går bra nu.

Att få vara med på högsta nivå och kunna bidra till att aktiva och ledare får bästa möjliga förutsättningar för att kunna prestera är ett uppdrag som jag tar mig an med glädje.

Efter ett helt liv inom idrott känns det fantastiskt att få vara del av det finaste som går att representera, det svenska landslaget.

Min förhoppning är att jag tillsammans med övriga inom landslagsverksamheten kan se till att allt som ska fungera kring alla aktiviteter under tävlingsåret gör just det för att möjliggöra för ledare och aktiva att fokusera på det sportsliga.

Min roll går i korthet ut på att sköta allt administrativt kring det mixade landslaget, oavsett om det handlar om clinics som hålls på olika håll i landet, budgetuppföljning, sponsring  eller att administrera att alla dokument inför resan till USA finns på plats.
Givetvis är en stor del att ha ett bra informationsflöde där aktiva och ledare vet förutsättningarna för träningshelger och andra events i god tid.
Vidare kommer jag som representant för SCF att ha dialog med föreningarna där de aktiva är med för att båda verksamheterna ska fungera på bästa sätt.

Det ska bli oerhört roligt att vara med på resan där målet givetvis är en topprestation på VM 2021.

Jag tackar för det förtroende jag fått, och det är med ödmjukhet inför uppdraget som jag kommer att göra mitt absolut bästa för att kommande säsong ska bli så bra som vi vet att den kan bli.”

Du hittar oss även här!