Projektledare och fystränare mixade landslaget 2021/2022

Projektledare: Thomas Cannermo

Det är med glädje vi kan presentera att Thomas Cannermo får fortsatt förtroende som projektledare för det mixade landslaget säsongen 21/22.

– Att få vara med på högsta nivå och kunna bidra till att aktiva och ledare får bästa möjliga förutsättningar för att kunna prestera är ett uppdrag som jag tar mig an med glädje, säger Thomas. Efter ett helt liv inom idrott känns det fantastiskt att få vara del av det finaste som går att representera, det svenska landslaget.

Fystränare: Linnea Bogren

En av mixade landslagets stora utmaningar bottnar i att de aktiva kommer från olika föreningar och har olika träningserfarenhet; alltifrån hur länge de tränat, till hur mycket de tränar och vad den träningen utgörs av. För att underlätta utvecklingen och skillsuppbyggnaden tar vi i år in en fystränare – som ska hjälpa laget till mer unison nivå – och hon som ska ta sig an den utmaningen heter Linnea Bogren! Linnea har mångårig erfarenhet inom truppgymnastik och jobbar idag som PT.

– Med min kunskap inom gymnastisk vet jag hur vi behöver jobba med förebyggande och kompletterande styrka – en skadad aktiv gör ingen nytta och vi är inte starkare än vår svagaste länk, säger Linnea. Cheerleading är en ny sport för mig, men jag ser fram emot att få vara med på resan mot VM och stärka laget på det sätt jag kan.

Du hittar oss även här!