Reboot Cheerleading – omgång 2

Under hösten kunde vi äntligen få återstarta cheerleading. Vi har tränat, tävlat och fått idrotta tillsammans i vår unika gemenskap igen. Nu blåser stramare vindar med mer smitta och en mer restriktiv hållning igen, men det kommer ljusare tider, och det ska vi planera för. Att tänka på en vår med cheerleading ger motivation och styrka, och vi kan fortsätta att peppa varandra inom cheersverige att få tillbaka glädje och energi. Vi vill även i vår välkomna fler till vår idrott. Pandemins konsekvenser innebär en fara för långsiktig folkhälsa. Fler behöver börja att röra på sig, och vi vill självklart vara en del av att fler kommer i gång efter en lång, ensam och stillasittande period.

 

Cheerleading innebär gemenskap och vi vill inkludera fler i vår familj för att få ta del av lagkänsla, glädje och energi. Under hösten samlade vi oss i initiativet RebootCheerleading. Vi vill fortsätta att boosta vår idrott och därför kan er förening söka 2500 kr för prova-på aktivitet. Den tidigare begränsningen är borttagen, och ni kan därför söka för flera aktiviteter tills vår pott är utdelad.

Stöd går till rekryteringsinsatser med syfte att få fler att testa på cheerleading för att rekrytera fler till vår idrott. En aktivitet kan exempelvis vara att anordna prova-på tillfälle i föreningen, ha tillfällen där aktivas kompisar får möjlighet att prova-på under en träning, besöka närliggande skolor och få de att testa på cheerleading. Aktiviteter kan även vara att anordna prova-på tillfällen för nya målgrupper för att i sin tur kunna starta upp dessa grupper i föreningen.

 

Aktiviteten behöver genomföras mellan 1 januari och 31 mars. Ansökan för stöd är nu öppen och görs via Idrottonline. Ni kan läsa mer kring ansökan här

Du hittar oss även här!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *