SCF söker Projektledare för Trygg Idrott

Vill du arbeta i en organisation som präglas av teamwork, glädje och entusiasm?
Är du värderingsstyrd och ser att tryggheten inom idrotten är vår viktigaste prioritering? Är du intresserad av att alla barn och ungdomar ska känna sig trygga, sedda och hörda i sina lag och föreningar?
Då kan du vara den vi söker som projektledare för Trygg Idrott till Svenska Cheerleadingförbundet!

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Svenska Cheerleadingförbundet söker nu en värdegrundad och dedikerad projektledare som kommer att leda ett projekt som tar fram rutiner och strukturer inom området trygg cheerleading. Du kommer att spela en avgörande roll i att utveckla strukturer som främjar trygghet, respekt, mångfald och gemenskap inom idrotten.

I projektets inledande delar kommer du att arbeta med en översyn och omvärldsanalys tillsammans med resterande kollegor på förbundet, samt genom samarbete med externa parter, bland annat Riksidrottsförbundet (RF-SISU) och andra specialidrottsförbund. Du har stöd i den befintliga projektmodellen med såväl referens- som styrgrupp. När projektet är i mål, finns framtagna strukturer för certifiering av såväl ledare som förening.

Personprofil
Tjänsten passar dig med hög ansvarskänsla och en passion för idrott. Du som söker tror vi gillar att arbeta strategiskt och målinriktat. Det är av stor vikt att du som ansöker har lätt för att arbeta självständigt då du till stor del kommer att arbeta enskilt med att driva dina arbetsuppgifter i mål.

Vi söker dig som är strukturerad och ordningsam. Du håller helt med om att inget kan vara viktigare än just trygg idrott.

För att lyckas i rollen som projektledare för Trygg Idrott krävs vidare:

• Flytande svenska i tal och skrift
• God förmåga att ta till sig information
• Flexibilitet gällande resor till Göteborg

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som projektledare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ och Svenska Cheerleadingförbundets värdegrund som värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: deltid 50%, till och med 31/12 2025
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Stockholm/Idrottenshus

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Jannica Skärvinge på 073-353 75 10. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ansökan hittar du här!

Välkommen in med din ansökan!

Du hittar oss även här!