SCF söker vikarie till förbundets kansli

SCFsöker en vikarie till kansliet på grund av föräldraledighet. Rollen kommer varaen visstidsanställning 50 procent fram till 31 december 2021 och innefattaradministrativa uppgifter.  

SCF söker en person som ska hjälpa till med diverse administrativa uppgifteri kansliet. Exempel på uppgifter är mötesadministration, bokning av resor förutbildare och domare, bokning av konferenser och utbildningar. Du kommer ävenhjälpa till att bevaka mejl och telefon.  

Rollen är på 50 procent och löper fram till 31/12 2021, med möjligförlängning. Du kommer att samarbeta nära med SCFs kansli och slutrapporteratill generalsekreterare. Tjänstens placering är på SCFs kontor i Köping, mendet finns möjlighet kring flexibilitet. Du måste även kunna åka till Göteborgen dag per månad för arbete på Göteborgs-kontoret.   

På grund av rollens utformning krävs det att du är relativt självgående samtär duktig på administration. Vi söker dig som har lätt att förstå struktureroch tycker om att upprätta och jobba med checklistor. Du behöver även varastrukturerad och noggrann. Det är meriterande om du har vana ifrån konferens-och resebokning, samt kunskap inom följande system: Teams, Trello och Idrottonline.Du har en god förmåga att formulera dig i tal och text och utmärkta färdigheteri det svenska språket. Har du bakgrund inom idrott är det plus, men inget kraveftersom rollen handlar om generell koordinering.

Vi kommer intervjua löpande och kommer tillsätta tjänsten då vi har enlämplig kandidat.


Tveka inte att höra av dig om du har frågor! Ansökan skickas till rekrytering@cheerleading.se  senast 10 oktober 2020.

Du hittar oss även här!