Sökbara stöd från SCF

Nu ska alla ha fått besked på sina ansökningar om utbildningstöd för år 2022. Alla medel för utbildningsstödet detta år är fördelade och det kommer därav inte bli en andra ansökningsperiod. Nästa år runt samma period kommer ansökan för stöd för nästa års utbildningar att öppna!

 

Utöver det är hemsidan uppdaterad med information om det sökbara stödet Mot Premier inom RebootCheerleading, som nu även går att ansöka om via IdrottOnline. Sista ansökningsdag för Mot Premier är söndag den 12 juni!

15 000 kr ansökas om med målet att man som förening ska ta fram en handlingsplan utifrån en kartläggning för att i framtiden nå målet att ställa upp i klassen Premier.

 

Stödets syfte är att ge förutsättning till förening att arbeta med att behålla och återrekrytera äldre utövare som kan sporten och som är framtida ledare. Stödet syftar även till att säkerställa svårersättlig kompetens för att förening ska kunna fortsätta utveckla sina utövare inom föreningen, och nå de mål som varje individ har för sin satsning. Mer info om stödet hittar ni här, under rubriken Mot Premier.

 

Stöd öppna för ansökan är samtliga inom RebootCheerleading, dvs föreningsaktivitet, prova-på aktivitet samt Mot Premier. 

 

Mer information om projektstöd för barn- och ungdomsidrott hittar ni här och information om RebootCheerleading här

Du hittar oss även här!