Sveriges fanbärare 2019 är Elina Norén och Alexander Skripcevski

Foto: Frida Lindgren och Patrick Durkin. Montage: Svenska Cheerleadingförbundet.
När årets världsmästerskap inleds på onsdag är det Elina Norén från det svenska juniorlandslaget, Team Sweden Junior Allgirl som är fanbärare vid öppningscermonin för junior-VM.

Elina Norén som är hemmahörande i GF Uppsalaflickorna har gått på cheerleading i sex år och gör i år sitt sista år som junior.

— Det som utmärker Elina är hennes positiva inställning och förmåga att alltid lyfta sina lagkamrater i motgångar. Elina är, förutom att vara en förebild för de yngre i laget, även en otroligt duktig cheerleader där hon utmärker sig inom stunt och cheer, säger tränaren Elin Svensson.

När världsmästerskapen sedan går vidare med seniorernas tävlingar är det Alexander Skripcevski från det mixade landslaget, Team Sweden Coed som kommer att vara fanbärare vid öppningscermonin för VM. ”Skippy” som han allmänt kallas av alla i den svenska truppen och som är hemmahörande i Twisters Cheer Elite har varit aktiv inom sporten i fyra år och gör nu sitt tredje år i det svenska cheerleadinglandslaget.

— Alexander är en förebild med sin positiva inställning och osjälviska attityd och visar alltid respekt för sina lagkamrater, säger coach Marni Lambeck.

Du hittar oss även här!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *