Tränarna för damlandslaget 2022/2023

Nu är tränarna för det svenska damlandslaget i cheerleading säsongen 2022/2023 tillsatta. Johanna Karlsson, Yasemin Beyazit, Ida Holmström och Sofie Lewerentz får förnyat förtroende att leda laget. Tillsammans utgör de ett väldigt sammansvetsat tränarteam med mångårig erfarenhet av att verka på en internationell elitnivå. De besitter olika styrkor vilket ger goda förutsättningar för en fortsatt utveckling av damlandslaget och möjlighet till en bra prestation säsongen 2022/2023.

Ida Holmström 
Det här är Idas fjärde säsong som tränare för damlandslaget. Ida har själv varit landslagsaktiv på hög nivå och var med och tog VM-brons 2018. Ida bidrar med stora tekniska kunskaper inom stunt och pyramider. Hon är också en duktig koreograf som utvecklar programmet under säsongen.
 
Yasemin Beyazit 
Yasemin gör sin åttonde säsong som tränare för damlandslaget. Hon är en teknisk tränare vars främsta styrkor ligger inom volter och baskets. Yasemin är därför en stor del av lagets framgångar inom dessa moment. Utöver detta är hon en omtänksam tränare som jobbar hårt för att skapa en trygg miljö för sina aktiva.
 
Johanna Karlsson
Johanna har tränat damlandslaget sedan säsongen 15/16. Hennes styrka är att hon är en mångsidig tränare som brinner för att de aktiva ska uppnå sin fulla potential. Hennes långa erfarenhet av Premier-klassen gör att hon bidrar mycket till lagets koreografi och programutformning samt träningsstrategi under säsongen.
 
Sofie Lewerentz
Sofie gör sin nionde säsong som tränare för damlandslaget. Hon har en lång erfarenhet inom klassen premier och hennes främsta styrka är hennes lugn och att hon är strukturerad.
Sofie har även erfarenhet inom bedömning och bidrar till utformningen av programmet under säsongen.

Du hittar oss även här!