Uppdatering från våra landslag på plats i USA


Foto: Svenska Cheerleadingförbundet

Sedan några dagar tillbaka är våra fyra landslag på plats i Orlando, Florida, USA. De tränar på förfullt för att slutföra de sista förberedelserna inför junior-VM & VM i cheerleading. 

Under söndagen hade juniorlandslaget, damlandslaget och mixlandslaget en gemensam träning.

— Kul att tre fjärdedelar av Team Sweden äntligen fick sammanstråla och peppen var total. Även andra länder och lag stannade till för att supporta och nu känns det verkligen att VM är runt hörnet, så kul, skriver förbundskapten, Karolina Olovsson.

Pomlandslaget hade också sin första träning i söndags.

— Eftersom vi landade sent på påskafton och våra aktiva inte har sovit så mycket valde vi att köra ett lugnt upplägg på den första träningen. Det var fokus valda teknikdelar, skriver en av lagets tränare, Celine Frövall.

— Tjejerna kändes självsäkra och stabila. De är otroligt peppade över att det nu är så nära till säsongens stor mål, skriver tränare Isabelle Eklund.

Idag tisdag är det ett fullspäckat schema för alla våra landslag. Klockan är fortfarande tidig morgon i Orlando, då de ligger 6 timmar efter oss i Sverige.

Pomlandslaget och juniorlandslaget kommer att ha träning på tävlingsarenan. Damlanslaget och mixade landslaget kommer vara med på ett ”showcase” där flera andra länder deltar och visar upp delar ur sina program.

Imorgon onsdag börjar sedan tävlingarna med junior-VM, så missa inte det.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.