Vi söker en ekonomiassistent deltid!

Är du i början av din karriär som ekonomiassistent och vill ta rygg på en erfaren controller? Vill du arbeta deltid i en fartfylld organisation med varierande arbetsuppgifter? Se hit!

Svenska Cheerleadingförbundet gör sin livs resa och vi är sedan 2019 en del av Riksidrottsförbundet som möjliggör stora utvecklingsmöjligheter av vår verksamhet och denna fantastiska sport. Vi växer och söker nu en ekonomiassistent som vill ingå i vårt härliga team.

 

Som ekonomiassistent hos oss kommer du att samarbeta med och arbeta tätt tillsammans med vår erfarna controller. Du kommer att arbeta med löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra men också att hjälpa till med uppföljning av budget, prognoser, rapporter och likviditetsplanering. I rollen som ekonomiassistent så kommer du vidare att ansvara för mer administrativa uppgifter och finnas som stöd till övriga inom förbundet.

 

Vanligt förekommande arbetsuppgifter kommer att vara:

• Löneadministration
• Fakturering
• Betalning av fakturor samt löpande bokföring
• Stöd gällande personaladministration

 

Tjänsten som ekonomiassistent passar dig som har ett stort intresse för administrativa uppgifter och en passion för idrott.

 

Personprofil
Som person är du ansvarstagande, självgående, noggrann och strukturerad. Du har ett positivt synsätt där du ser lösningar i stället för problem och ställer upp där det behövs. Vi ser gärna att du har lätt för att samarbeta med andra människor och andas teamkänsla.

 

För att lyckas i rollen ser vi att du:

• Idag studerar eller har en högskoleutbildning/KY eller erfarenhet av att ha arbetat med ekonomirelaterade uppgifter.
• Talar och skriver obehindrat på svenska

 

Vi värderar dina personliga egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som ekonomiassistent. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ och Svenska Cheerleadingförbundets värdegrund som värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald. Svenska Cheerleadingförbundet tillämpar och arbetar utifrån kollektivavtalet Unionens idrottsavtal.

 

Övrigt
Start: Snarast
Omfattning: Deltid 50%
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Göteborg

 

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Jannica Skärvinge på 073-353 75 10. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan! Du ansöker här

Du hittar oss även här!