Vi söker en projektsamordnare med personalansvar!

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du arbeta i en organisation som präglas av teamwork, glädje och entusiasm?
Är du i början av en karriär som projektledare och söker din första roll med personalansvar?
Då kan tjänsten som projektsamordnare med personalansvar hos svenska cheerleadingförbundet vara helt rätt för dig!

Svenska cheerleadingförbundet gör sin livs resa, vi växer och sedan 2019 då vi blev en del av Riksidrottsförbundet finns det stora möjligheter att utveckla och vidga denna fantastiska sport! För rätt person är detta en helt ny roll där du är med och skapar och driver igenom projekt tillsammans med ett gäng härliga projektledare.

 

I rollen som projektsamordnare leder, prioriterar och genomför du projektet från början till slut. Tillsammans med generalsekreterare har du övergripande ansvar för projekten avseende ekonomisk överblick, styrning, metodik, struktur och kvalitet.
Ditt primära fokus är att leda och driva igenom egna och teamets projekt. Du kommer att arbeta tätt ihop med generalsekreterare och övrig ledningsgrupp. Du besitter personalansvar för ca 5–7 projektledare som arbetar hel- och deltid. Förutom tät kontakt och uppföljning med ditt eget team kommer du även att arbeta med externa partner, bland annat riksidrottsförbundet (RF).

 

Exempel på förekommande arbetsuppgifter är:

• Ansvara för förändringsprojekt
• Söka upp nya projekt och formulera nya ansökningar
• Följa upp teamet av projektledare
• Ansvara för att kvalité, struktur och metodik upprätthålls i våra projekt

 

Tjänsten passar dig som älskar att gasa, full fart framåt är ditt motto! Du får arbeta i ett team med gemenskap och stor passion för att utveckla och driva cheersverige framåt.

 

Du besitter en hög ansvarskänsla och en passion för idrott. Du som söker tror vi gillar att arbeta strategiskt och målinriktat. Du har en tydlig bild av vad som behöver göras, både på kort- och lång sikt, för att nå uppsatta mål som finns inom rollen för ditt arbete. Det är även av stor vikt att du som söker besitter bred kunskap inom administration och struktur. Du leder dina kollegor i dokumentation, styrning och presentation.
Tjänsten innefattar resor inom olika regioner i Sverige, exempelvis Stockholm, Köping och Göteborg samt visst arbete på kvällar och helger. Du kommer att rapportera direkt till generalsekreterare för Svenska Cheerleadingförbundet.

 

Personprofil
Vi söker dig som precis som oss älskar att driva projekt framåt, vi står aldrig stilla och vi gör det tillsammans i riktig ”vi” anda. Då du kommer att kommunicera med många olika människor är du en riktig människokännare som får andra att växa med dig på en arbetsplats fylld av puls och energi. Vår största drivkraft är att skapa bästa förutsättningarna för alla våra aktiva från Boden i Norr till Malmö i Söder. Vi liksom du står för ömsesidig respekt, tillit och sammanhållning.

 

Vi ser att du har relevant universitet-/högskole-/YH-utbildning och du har varit projektledare i 1–3 år inom ett annat förbund eller inom näringslivet.

 

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som projektsamordnare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ och Svenska Cheerleadingförbundets värdegrund som värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald. Svenska Cheerleadingförbundet tillämpar och arbetar utifrån kollektivavtalet Unionens idrottsavtal.

 

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: 100%
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Kontoret ligger i Köping där du förväntas vara minst 1 dag i veckan. Du utgår hemifrån men det förekommer regelbundna resor till Stockholm och Göteborg.

 

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Jannica Skärvinge på 073-353 75 10. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

 

Välkommen med din ansökan! Sök jobbet här

Du hittar oss även här!