Vikarie till förbundskansli

Svenska Cheerleadingförbundet söker en vikarie till förbundskansliet på grund av föräldraledighet. Rollen kommer vara en visstidsanställning 100 procent fram till 31 december 2022.

Vi söker en person som ska hjälpa till med uppgifter i kansliet. Arbetsuppgifterna handlar om stöd till landslagsverksamheten samt administration och utveckling av domare, nationellt och internationellt. Rollen kommer även innefatta ansökningar till och kontakt med RF/SISUs distrikt samt visst projektarbete inom SCFs utvecklingsverksamhet.

 

Rollen är på 100 procent och löper fram till 31/12 2022. Du kommer att samarbeta nära med SCFs kansli och rapportera till generalsekreterare. Det är fördel, men inte ett krav om du kan jobba på plats på något av SCFs befintliga kontor. Du måste även kunna resa ett tillfälle/månad för arbete på annan ort.

 

Vi söker dig som har bakgrund som domare och förståelse för landslagsverksamhet inom cheerleading. Du ska även ha grundläggande föreningskunskap.

 

På grund av rollens utformning krävs det att du är relativt självgående samt är duktig på administration. Du ska vara bra på att kommunicera ditt arbete och fråga efter ytterligare stöd när så krävs. Du behöver även vara strukturerad och noggrann, samt ha vana ifrån arbete inom Office-paketet.

 

Det är meriterande om du har kunskap inom följande system: Teams, Trello och Idrottonline. Du har en god förmåga att formulera dig i tal och text och utmärkta färdigheter i det svenska och engelska språket.

 

Vi kommer intervjua löpande och kommer tillsätta tjänsten då vi har en lämplig kandidat.

Tveka inte att höra av dig till Generalsekreterare Katarina Eriksson, 0793-3041682 om du har frågor! Ansökan skickas till rekrytering@cheerleading.se

Du hittar oss även här!